Download hier het herroepingsformulier 

Algemene voorwaarden

Brass Sieraden
A. Hegiusstraat 2
7412XN Deventer

KvK 51995034
BTW 131227051B01


Bij bestelling gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van Brass Sieraden.

Privacy
Uw gegevens zullen strikt vertrouwelijk behandeld worden en niet aan derden verstrekt. Uw gegevens zullen alleen gebruikt worden voor de verzending van de door u bestelde producten.

BTW
Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Betaling
Betaling geschiedt vooraf op rekening of via Ideal.

Levering
De artikelen van Brass Sieraden zijn uniek en hebben een oplage van één tot tien exemplaren. Het kan voorkomen dat het door u bestelde artikel niet meer voorradig is. Brass Sieraden zal zo spoedig mogelijk, na ontvangst van betaling overgaan tot levering. De bestelling zal in de regel binnen vijf werkdagen aan u worden toegezonden.

Verzending
Alle prijzen zijn inclusief verzending binnen Nederland, bij een bestelling vanaf € 12,50. Bij een bestelling onder de € 12,50 wordt een verzendkosten vergoeding van € 1,95 in rekening gebracht. De artikelen worden via TNT POST verzonden. De bezorgvoorwaarden van TNT POST zijn van toepassing. De artikelen worden zorgvuldig verpakt voor transport. Brass Sieraden kan niet aansprakelijk gesteld worden voor fouten van de bezorger. Bij ontvangst dient de koper de inhoud te controleren op schade en/of onvolkomenheden. Mocht dit onverhoopt het geval zijn dan dient u direct, doch uiterlijk binnen twee werkdagen na ontvangst, contact op te nemen met Brass Sieraden middels email.

Retourneren
Alle artikelen zijn handgemaakt en in de regel vervaardigd van natuurprodukten zoals glas, hout of natuursteen. Zij kunnen daarom iets afwijken van de getoonde foto`s. Wanneer u om welke reden dan ook niet tevreden bent over het product dan kunt u de bestelling binnen 14 dagen na ontvangst retourneren met ingevuld herroepingsformulier. Wilt u dit dan z.s.m., doch uiterlijk binnen zeven dagen per email doorgeven. De artikelen kunnen alleen worden geretourneerd indien ongebruikt en in originele verpakking. De verzendkosten zijn voor rekening koper, en mogen niet onder rembours worden geretourneerd. Brass Sieraden zal het aankoopbedrag na ontvangst van de artikelen binnen zeven dagen op uw rekening terugstorten. Indien de artikelen niet in ongedragen en in goede staat worden geretourneerd kunt u geen aanspraak maken op terugbetaling van het aankoopbedrag.

Aansprakelijkheid
Brass Sieraden kan niet aansprakelijk gesteld worden voor vlekken etc. veroorzaakt door kralen die in contact zijn gekomen met vocht, (regen)water of parfum dan wel door verkeerd gebruik van de sieraden.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2010 - 2024 Brass Sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel