Over Brass Sieraden

Ik ben Marja en woon samen met man, 2 kinderen en een paar katten ruim 10 jaar in het oosten van Nederland. Weg van de randstad, in een van de mooiste steden aan de IJssel.     

Als 12-jarige was ik regelmatig te vinden in de [toenmalige] Kralotheek op het Stadionplein in Amsterdam. Daar vlakbij zat ik op de middelbare school en met een vriendin kocht ik daar kralen om sieraden te maken. En dan de volgende dag nieuwe oorbellen showen op school. Zo'n twaalf jaar geleden heb ik mijn hobby weer opgepakt.

Ik werk graag in opdracht, dat vind ik misschien wel het leukst. Ook kun je bij mij terecht voor de reparatie van sieraden. Ik hou van ‘echte’ kralen, natuurlijke materialen, waaronder edelsteen en hout.

Verder heb ik een grafische achtergrond en altijd veel aan fotograferen gedaan. Foto’s bewerken met diverse apps doe ik ook graag.

Misschien vind je het leuk om Brass Sieraden te volgen op Instagram of Facebook, hier plaats ik meestal als eerste nieuwtjes en foto’s.

https://www.instagram.com/brasssieraden/

https://www.facebook.com/Brasssieraden/

Brass Sieraden, jewelry for awesome looks!

The secret of great style is to feel good in what you wear. Brass Sieraden is een online webwinkel vol met handgemaakte sieraden. Wij maken leuke opvallende sieraden met een eigen sfeer, sieraden die niet alledaags zijn en dus gezien mogen worden. Zo kunnen we de juweeltjes omschrijven van Brass Sieraden.


© 2010 - 2022 Brass Sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel