Over Brass sieraden

Van mijn vele interesses is het verzamelen van kralen en daarmee sieraden ontwerpen mijn grootste passie. Ik houd ervan om met mijn handen te werken en eigen unieke pieces te creëren door het combineren van materialen en kleuren. Daarnaast vind ik het ook leuk om de zelfgemaakte sieraden aantrekkelijk te fotograferen en mooie digitale content te maken voor social media.

Naast deze creatieve bezigheden ga ik graag naar de sportschool voor het volgen van groepslessen. Ook houd ik ook van koken en is er een passie voor lekker eten. Nieuwe recepten uitproberen en mijn vaardigheden in de keuken te verbeteren. 

Misschien vind je het leuk om Brass Sieraden te volgen op Instagram of Facebook, hier plaats ik meestal als eerste nieuwtjes en foto’s.

https://www.instagram.com/brasssieraden/

https://www.facebook.com/Brasssieraden/

Brass Sieraden, jewelry for awesome looks!

The secret of great style is to feel good in what you wear. Brass Sieraden is een online webwinkel vol met handgemaakte sieraden. Wij maken leuke opvallende sieraden met een eigen sfeer, sieraden die niet alledaags zijn en dus gezien mogen worden. Zo kunnen we de juweeltjes omschrijven van Brass Sieraden.


© 2010 - 2024 Brass Sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel